Hallo wereld!

Hallo wereld, wereld, de wereld is van mij! Op de dag dat het nieuws Nederland bereikt dat K3 stopt, trek ik de wijde digitale wereld van het bloggen in! Toch zuur :-).

Nadat ik wel 200 keer de reactie ‘hier moet je wat mee doen’ op mijn Facebook-updates kreeg, heb ik besloten ‘er wat mee te gaan doen’. Sommige van die updates zijn natuurlijk gewoon hilarisch, dat weet ik zelf ook wel.

Stap 1 was het maken van een blog-pagina. En hier is hij dan!! Stap 25 is om hier veel geld mee te gaan verdienen, maar zover is het nog niet. Stap 1 was namelijk moeilijk zat: vraag je domein aan. Ik schrijf al onder de naam Jells, maar die pagina had iemand anders al gejat. Daarna doe je nog 37 pogingen voor een afgeleide, en uiteindelijk lukte poging 38 waar ik uiteindelijk heel content mee ben: MyJells wordt het.

Ik heb wat onderzoek gedaan (dat was stap -1 trouwens) welke eigenschappen een goede blog heeft. Bij stap -1 ging het eigenlijk al mis. Het moet érgens over gaan, over een bepaald onderwerp. Eten ofzo, of planten, kinderkleren of breipatronen. Ik heb gekozen voor ‘alles waarvan ik denk dat mensen het leuk vinden om te lezen’. Ik vind dat ook een onderwerp, voor mensen met een brede interesse.

♡Jells