Online!!

Ineens, zomaar inééns vatte ik donderdagmiddag het plan op om een website te gaan maken. Weg met dat WordPress in de URL, gewoon iets van mezelf! En dan moet het ook gelijk hè, zo ben ik. Dus ik heb direct maar even mijn domeinnaam veilig gesteld, en there we go!

Ik heb besloten om toch maar gewoon verder te gaan onder Jells, en mijn website ook weer MyJells te noemen. De redenen: Jells is hoe mijn vrienden me noemen en mijn moeder noemt me altijd Majjelle. Ergens is ze vergeten dat ze een ‘r’ in mijn naam heeft gezet, en ze besloot die vervangen door een extra ‘j’. Zo’n beetje rond mijn pubertijd kon ik me daar enorm aan storen, er staat tenslotte gewoon wél een ‘r’ in mijn naam. Maar nu mag ze het lekker zo blijven zeggen.

Dan eventjes een lesje over de uitspraak. Jammer is namelijk dat iedereen het nu op zijn Engels probeert uit te spreken. Ik snap dat, My is natuurlijk heel Engels. Maar Jells hoeft dan dus weer niet op zijn Engels hè. Gewoon My en dan Jells, met een Nederlandse Jeej. Afgesproken? En My mag je ook weglaten hoor, doe maar gewoon Jells, da’s makkelijkerder.

De dag van gisteren heb ik besteed aan het bouwen van mijn website. En dat was niet zo makkelijk als je een leek bent. Omgaan met dashboarden kan ik wel, maar het helemaal nieuw maken: dat is dus nieuw. Maar ik kan je vertellen: het is gelukt! Ik snap bijna alles: met een hoop van mezelf en een beetje van Google. Ik heb mijn eigen website gebouwd, in een dag. En ik had maar één keer support nodig van Isaac, die denk ik ergens in Amerika huist, maar mij prima hielp binnen een paar uur. Topper, die Isaac.

Na wat finetuning en het kopiëren van de blogs van mijn vorige pagina is mijn website klaar voor de wereld! Ik vind het tijd om online te gaan, en ik ben blij!

Kritiek, commentaar of complimentjes kun je gewoon hieronder kwijt, dus gooi ze maar door in de reacties!

♡ Jells

Niets missen? Like MyJells op facebook!